• Je kan me ook vinden op Facebook, Twitter, Pinterest en LinkedIn

Lezing 22 maart a.s.

Ben jij een ouder, een leerkracht, pedagogisch medewerker, jeugdhulpverlener of gewoon geïnteresseerd in het werk wat ik doe? 

Dan ben je van harte welkom om donderdag 22 maart a.s. aan de Hulsterweg 75H (pand van de Schrijver Vastgoedonderhoud, op de 1e verdieping) in Kloosterzande . Inloop vanaf 19:15, start 19:30. De avond wordt rond 21:00 afgesloten.

Op deze avond hou ik mijn lezing ‘Anders kijken naar stress, bewegen en leren’  en vertel ik je meer over de dieper liggende oorzaken van leer-, ontwikkelings- en gedragsproblemen. Ik werk in mijn praktijk met een meervoudige aanpak die deze oorzaken effectief en diep aanpakt. Tijdens deze info-avond vertel ik je meer over de rol die het lichaam speelt bij bijv. concentreren en leren en hoe het komt dat dit soms moeilijk gaat.

Je hoort meer over o.a.:
– wat de geboorte en leer/gedrags/ontwikkelingsproblemen met elkaar te maken hebben
– waarom het belangrijk is motorische mijlpalen als kruipen en rollen goed te doorlopen
– hoe het komt dat een kind omkeringen gebruikt of spiegelt
– waarom bewegen zo belangrijk is
– waarom stress op zoveel gebieden zo’n beperkende factor is
– waar je op kan letten

Ik zou het leuk vinden je deze avond te ontmoeten. De kosten bedragen € 7,50, incl. koffie/thee.

Ik kom ook!

Vol = vol!

Deel dit via: